انجمن مديران مراكز دانش بنيان و نخبگان ايران

دکتر ابوذر شهپري كيست؟

دکتر ابوذر شهپري كيست؟

 

 

 

دکتر ابوذر شهپری کیست؟
 دكتر ابوذر شهپری بزرگترين سازنده برج هاي مسكوني و رئيس انجمن نخبگان ايران ،
مولف و نويسنده ٣٨ عنوان جلد كتاب ، و نويسنده ٤ عنوان جلد كتاب مرجع است ، كه براي اولين بار در كشور ايران، در حوزه مهندسي راه و ساختمان ، با استفاده از هوش مصنوعی فعالیت‌های قابل توجهی انجام داده‌اند.
دكتر ابوذر شهپري به عنوان مغز متفكر ، و نخبه جوان ايراني است كه در سطح بين الملل به خصوص كشورهاي عربي حاشيه خليج فارس، پر از ايده هاي نوين مهندسي ، راه و ساختمان، طراحي و معماري، مهندسي شهرسازي، مديريت شهري، زيباسازي شهر ، ساختمان سازي و برج سازي، تصفيه آب و آب شيرين كن، توليد برق و انرژي هاي خورشيدي ، ساخت پتروشيمي و پالايشگاه ، درمانگاه و بيمارستان، مجتمع هاي اداري و تجاري ، مراكز توريستي و گردشگري با استفاده از هوش مصنوعی برای طراحی شهرهای هوشمند با انرژی‌های تجدیدپذیر و شهر پايدار ، براي اجرا ميباشد.
دكتر ابوذر شهپري در يكي از سخنراني هاي خود در همايش مهندسان برتر دنيا در كشور امارات متحده عربي ميگويد:
به جاي استفاده از كار يدي و كارهاي سنتي و قديمي ، بايد به سمت و سوي علوم نوين و هوش مصنوعي رفت، و از دنياي ديجيتال كه دقت و سرعت و كيفيت را بالا ميبرد استفاده كرد،
از هوش مصنوعی ميتوان به طور گسترده‌ای در صنعت ساختمان‌سازی استفاده نمود ،
دكتر ابوذر شهپري توانسته است از هوش مصنوعي ، در سه حوزه اصلی طراحی و برنامه‌ریزی، اجرا و ساخت، و نگهداری و بهره‌برداری در پروژه هاي مهندسي ، تحولات چشمگیری ایجاد کند.
دكتر ابوذر شهپري به عنوان بنيانگذار علم مهندسي بيم BIM در ايران ،
در مرحله طراحی، با استفاده از هوش مصنوعی و استفاده از الگوریتم‌های یادگیری ماشین و شبکه‌های عصبی، راه‌حل‌های خلاقانه و بهینه‌ای برای مسائل طراحی ارائه كرده است .
دكتر شهپري ميگويد ، هوش مصنوعي يك تكنولوژي نوين أست، این تکنولوژی امکان ایجاد مدل‌های سه‌بعدی و شبیه‌سازی‌های واقع‌گرایانه را نیز فراهم می‌کند، که می‌تواند به بهبود کارایی و کاهش هزینه‌ها کمک کند.
شهپري در كلاسهاي آموزشي خود به شاگردانش اينگونه مي آموزد، كه
در مرحله اجرا و ساخت، هوش مصنوعی می‌تواند نظارت بر سلامت و عملکرد ساختمان‌ها را با استفاده از حسگرهای هوشمند و ربات‌ها انجام دهد. این تکنولوژی‌ها می‌توانند مشکلات بالقوه را شناسایی کرده و به بهبود کیفیت و پایداری پروژه‌ها کمک کنند.
در نهایت، در حوزه نگهداری و بهره‌برداری، هوش مصنوعی می‌تواند با تحلیل داده‌های بزرگ و استفاده از سیستم‌های تشخیص تصویر، بهره‌وری و کارایی ساختمان‌ها را افزایش دهد.
این فناوری‌ها به معماران و مهندسان این امکان را می‌دهند که با استفاده از ابزارهای طراحی مولد و مدل‌سازی اطلاعات ساختمان (BIM)، طرح‌های نوآورانه‌تری ارائه دهند و به سرعت به پروپوزال‌های خلاقانه دست یابند.

در مورد ما بیشتر بدانید

درباره ما

بلاگ